Een heerlijke avond uit
voor het goede doel

Krajicek Foundation Gala 2018

Alweer voor de zestiende keer organiseerden wij in Grand Hotel Huis ter Duin ons jaarlijkse Krajicek Foundation Gala. Een feestelijke avond uit voor het goede doel waar steevast de voetjes van de vloer gaan.

Op 16 november 2018 organiseerden wij voor de zestiende keer het Krajicek Foundation Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Na een persoonlijk ontvangst op de rode loper door Richard Krajicek werden de gasten vermaakt door onze gastheer Beau van Erven Dorens. De juiste man voor deze avond: sociaal betrokken, geïnteresseerd en met humor. Door zijn oprechte interesse werden interviews zoals met Krajicek Scholarshipper Donald met grote aandacht gevolgd.

Tijdens het gala kon ook worden geboden op bijzondere en unieke veilingitems, zoals bijvoorbeeld naar de F1 in Monaco, dineren bij de reuzenpanda’s in Ouwehands Dierenpark of de halve finale van Wimbledon. De avond werd muzikaal afgesloten door souldiva’s Big, Black & Beautiful en één van de meest spraakmakende feestbands van Nederland, the Originals.

Met het Krajicek Foundation Gala hebben wij het prachtige bedrag van €277.250,- opgehaald.

Ook dit jaar organiseren wij het Krajicek Foundation Gala. Op vrijdag 15 november 2019 in Grand Hotel Huis ter Duin. Wilt u er ook bij zijn? Klik hier voor meer informatie en bekijk alvast de aftermovie van vorig jaar om in de stemming te komen!