Het urban sports &
freestyle event

Krajicek Tournament Day

Op zondag 30 september 2018 organiseerden wij voor de eerste keer de Krajicek Tournament Day. Het urban sports & freestyle event voor alle kinderen van de Playgrounds.

Met ruim 300 kinderen van 30 verschillende Krajicek Playgrounds was de NDSM-Loods in Amsterdam op zondag 30 september 2018 het domein van de Krajicek Tournament Day. 

Tijdens het urban sports & freestyle event -mogelijk gemaakt door ABN AMRO en Zabawas- konden kinderen meedoen aan de Krajicek Basketball Tour en Krajicek Streethockey Tour. Daarnaast waren er activiteiten zoals een klimmuur, de honkbal experience, Headis en bucket drumming. Ook op het Heartbeat podium was er volop entertainment van freestyle basketbal, hockey en voetbal tot een spontane dance battle tussen de kinderen en de Krajicek Scholarshippers.

Het was zo'n succesvol event dat we al snel besloten om er een jaarlijks terugkerend event van te maken. De tweede editie (september 2019) is voor een groot gedeelte gesponsord door gasten van het Krajicek Foundation Gala die tijdens de veiling op verschillende onderdelen van dit event konden bieden.

Klik op de video om een impressie van de dag te krijgen.