Jezelf kunnen presenteren; een echte life skill

Krajicek Life Skills Dag

De Krajicek Life Skills Dag is een jaarlijks terugkerende bijeenkomst waarin we onze Krajicek Scholarshippers, buurtsportcoaches en vrijwilligers extra handvatten willen geven om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Deze vijfde editie met ruim 125 aanwezigen stond in het teken van ‘personal branding’. Jezelf op de juiste manier kunnen presenteren is een vaardigheid waar je een leven lang profijt van hebt.

De dag werd afgetrapt door Soufiane Touzani, één van ’s werelds bekendste freestyle voetballers, en werd gevolgd door een workshop waarin Scholarshippers leerden een ‘elevator pitch’ voor te bereiden: een korte, krachtige introductie van jezelf waarbij je vertelt wie je bent, wat je kunt en wat je doel is. In de middag waren er ook nog twee sportieve clinics, Baseball5 en 3x3 Basketbal.

De Krajicek Life Skills Dag wordt in samenwerking met onze hoofdsponsor ABN AMRO georganiseerd. Naast een financiële bijdrage mogen wij ieder jaar ook weer rekenen op de vrijwillige steun van de medewerkers van de bank. Gedurende de dag deelden zij hun kennis en kunde en ondersteunden zij de organisatie.