Jaarlijks gala in het teken van Girlpower

Krajicek Foundation Gala

De 17e editie van het Krajicek Foundation Gala stond volledig in het teken van GRLPWR. Meer vrouwelijke rolmodellen, workshops over inclusiviteit en meer (lokale) sportevents voor meiden. Hiermee willen wij meiden in aandachtswijken motiveren en inspireren om meer buiten te spelen en te sporten.

Ruim 300 gasten genoten van de volledige verzorgde avond uit in Grand Hotel Huis ter Duin. Er waren optredens van Demi van Wijngaarden, Romy Monteiro en The Boston Tea Party. Daarnaast konden gasten meedoen aan een besloten loterij en werden er, onder de bezielende leiding van Junior Zegger, bijzondere en unieke veilingitems verkocht.De presentatie was in handen van Carolien Borgers die onder andere in gesprek ging met buurtsportcoach Debby en Krajicek Scholarshipper Ahlam over hun werk op en rondom Playgrounds voor meiden.

Tijdens het gala is er een bedrag van ruim €343.000,- opgehaald. De opbrengsten komen volledig ten goede aan de kinderen en jongeren in aandachtswijken en in het bijzonder de projecten om meiden te stimuleren om regelmatig buiten te spelen en te sporten.