Talenten verder ontwikkelen

Krajicek Scholarshippers

Sinds 2006 hebben we al meer dan 1.760 studiebeurzen mogen uitreiken in het kader van het Krajicek Scholarshipprogramma. Hiermee krijgen jongeren uit aandachtswijken de kans om zichzelf op een positieve manier te ontwikkelen en zetten zij zich vrijwillig in voor de kinderen uit hun buurt.

Jongeren uit aandachtswijken die in positieve zin opvallen, kunnen in aanmerking komen het Krajicek Scholarshipprogramma. In ruil voor een studiebeurs organiseren zij ten minste 100 uur per studiejaar aan activiteiten op en rondom de eigen Playground.

Daarnaast bieden wij hen handvatten om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Zo organiseren wij samen met ABN AMRO de Krajicek Life Skills Dag en het coachingsprogramma. Via Manpower kunnen deze jongeren een gratis sollicitatietraining volgen.

In 2019 zetten we verder in op de talentontwikkeling van onze Krajicek Scholarshippers door een cursus personal branding aan te bieden. Hierin leren zij hoe zij zich op de Playground, in de buurt en online kunnen presenteren.